B

B

diumenge, 29 de desembre de 2013

SEGON TRAM DE LA MURALLA SUD-EST DE BARCINO (CARRER DEL SOTS-TINENT NAVARRO/PLAÇA DELS TRAGINERS)

 Si continuem caminant pel carrer del Sots-Tinent Navarro, a partir de la Baixada dels Caçadors, només són visibles dues torres, les números 27 i 28, de les quals ja hem parlat amb una entrada anterior; la resta del traçat de la muralla, o el que queda d'ella, es troba amagada per diferents edificis moderns. A l’arribar al final d’aquest carrer, el traçat fa una inflexió en la seva part final, que correspon a les cantonades arrodonides del perímetre.A la plaça dels Traginers es conserva un dels angles de la muralla, que donava en aquesta zona de la costa, amb una torre de traçat circular.

1 comentari:

 1. Ens posem en contacte amb tu per presentar-te el projecte Romanorum Vita, de l'Obra Social "la Caixa".
  Romanorum Vita és un projecte sobre la vida quotidiana dels romans. Inclou una exposició itinerant que aquesta setmana s'estrena a Jerez de la Frontera, i un bloc amb recursos i propostes interactives per a tots els públics.
  Ens agradaria enviar-te informació d'aquest projecte i animar a col · laborar amb nosaltres.
  Si estàs interessat en rebre les nostres comunicacions tan sols has d'enviar un email a info@romanorumvita.com amb un "sí" per resposta. Des del moment en què tinguem la teva autorització, t'enviarem informació i notícies al voltant del projecte.
  Moltes gràcies per la teva col · laboració.
  T'esperem a Romanorum Vita!

  ResponElimina