B

B

diumenge, 29 de desembre del 2013

SEGON TRAM DE LA MURALLA SUD-EST DE BARCINO (CARRER DEL SOTS-TINENT NAVARRO/PLAÇA DELS TRAGINERS)

 



Si continuem caminant pel carrer del Sots-Tinent Navarro, a partir de la Baixada dels Caçadors, només són visibles dues torres, les números 27 i 28, de les quals ja hem parlat amb una entrada anterior; la resta del traçat de la muralla, o el que queda d'ella, es troba amagada per diferents edificis moderns. A l’arribar al final d’aquest carrer, el traçat fa una inflexió en la seva part final, que correspon a les cantonades arrodonides del perímetre.



A la plaça dels Traginers es conserva un dels angles de la muralla, que donava en aquesta zona de la costa, amb una torre de traçat circular.

1 comentari:

  1. Ens posem en contacte amb tu per presentar-te el projecte Romanorum Vita, de l'Obra Social "la Caixa".
    Romanorum Vita és un projecte sobre la vida quotidiana dels romans. Inclou una exposició itinerant que aquesta setmana s'estrena a Jerez de la Frontera, i un bloc amb recursos i propostes interactives per a tots els públics.
    Ens agradaria enviar-te informació d'aquest projecte i animar a col · laborar amb nosaltres.
    Si estàs interessat en rebre les nostres comunicacions tan sols has d'enviar un email a info@romanorumvita.com amb un "sí" per resposta. Des del moment en què tinguem la teva autorització, t'enviarem informació i notícies al voltant del projecte.
    Moltes gràcies per la teva col · laboració.
    T'esperem a Romanorum Vita!

    ResponElimina